border-top

Close

PAINTBALL

paintball
paintballen
paintballs
Paintball Valkenswaard
paintball gun
paintball-uitje
paintball-terrein
paintballen met collegas
border border border border

Paintball in Brabant

De bosrijke omgeving van Valkenswaard is een prachtige plek waar vrienden, vrijgezellen of collega's elkaar naar hartenlust kunnen ‘elimineren’ tijdens een uitdagend potje Paintball. Schietspelletjes zijn immers niet alleen voorbehouden aan de jeugd; het heeft een bepaalde aantrekkingskracht die binnen alle generaties blijft bestaan.

Er wordt bij paintballen geschoten met op perslucht werkende semiautomatische wapens. De paintballs bestaan uit milieuvriendelijke waterverf die door een gelatine omhulsel bijeen worden gehouden. Zodra de paintball iets of iemand raakt (m.u.v. bierbuikjes en andere zachte lichaamsdelen…), breekt het omhulsel en komt het geraakte object onder de verf. Deze is overigens eenvoudig weg te spoelen, ook uit kleding.

Onder deskundige begeleiding van onze Marshalls passeren meerdere spelvormen de revue met tot de verbeelding sprekende namen als All the Presidents Men, In The Line of Duty en High Noon. Onze instructeurs zien er tevens streng op toe dat iedereen zich aan de spel- en veiligheidsregels houdt. Paintballen is voor groepen vanaf 10 personen.

Dus kom avontuurlijk genieten op ons paintball-terrein in de bossen van Valkenswaard. U kunt ook kiezen voor een afsluitende barbecue of steengrill. Kijk hiervoor onder Arrangementen.

PAINTBALL SUPERBE (minimaal 10 personen)

  • Paintball Superbe:
  • € 25,00 p.p. (incl. 100 kogels)
  • Extra paintballs verkrijgbaar:
  • € 4,50 per 50 st.
  • Kies bij het boeken het gewenste aantal paintballs.