border-top

Close

border-bottom

Achtergrond

PUUR! Buitensport ontstond eind 2004 op initiatief van Robert van Gennip, medeoprichter van twee andere Valkenswaardse outdoor-bedrijven. Hij is al sinds begin jaren 80 actief in de organisatie en uitvoering van diverse sportieve outdoor-recreativiteiten voor zowel bedrijven, scholen, instellingen als particulieren. De jaren daarvoor bracht hij vele uren peddelend door, wat leidde tot een 3e plaats op het EK Wildwater Rafting en een Nederlands Kampioenschap kanopolo.

Met een schat aan ervaring in de buitensport en een enthousiast team van vaste en flexibele medewerkers, verzorgt PUUR! Buitensport voor elk gezelschap arrangementen op maat. Zowel voor veeleisende sportievelingen als gewone dagrecreanten. Dat uw groep een leuke dag beleeft, staat bij ons team altijd voorop!

Openingstijden: maandag t/m zondag van 9:00-19:00 uur.

border-bottom

ACTIVITEITEN

Rondom het stroomgebied van de Dommel organiseren wij onze outdoor-recreativiteiten, met als hoofdactiviteit kanoverhuur. Een op maat gemaakte kanotocht passend bij uw gezelschap is onze specialiteit. Daarnaast zijn Paintball, Survival Games, Country Golf, Malpie Cruisen en Solexrijden enkele van de activiteiten die wij organiseren. De meeste hiervan vinden plaats in de weekends, maar het is uiteraard ook mogelijk om met collega's of vrienden na werktijd te komen recreëren. Alle activiteiten kunt u direct boeken!

ACTIVITEITEN »

ARRANGEMENTEN

Sportief, actief en culinair zijn enkele trefwoorden die deel uitmaken van onze volledig verzorgde arrangementen. De sportiviteiten zijn namelijk prima te combineren met een hapje en een drankje, van eenvoudige broodmaaltijd tot uitgebreid culinair feestmaal en/of feestavond. Bepaal zelf uw ideale programma of kies uit één van de vaste maar uitgebreide arrangementen die wij aanbieden. Deze kunt u vanzelfsprekend eveneens direct boeken!


ARRANGEMENTEN »