border-top

Close

BIERGONDISCHE FIETSROUTE

Fietsroute bier
border border border border

Voor fijn- / bierproevers!

De Biergondische fietsroute doet zijn naam alle eer aan. In het hart van Bourgondisch Brabant hebben we een schitterende fietsroute uitgezet om u te laten proeven van Biergondisch en veelzijdig Valkenswaard. Tijdens deze fietstocht maakt u kennis met een diversiteit aan bieren en tijdens de tocht geniet u van de mooie natuurlijke vergezichten en bezienswaardigheden in onze omgeving.

De groep wordt opgedeeld in diverse groepen. Middels een vooraf bepaalde route fietst u de Biergondische route en komt zo bij 1 van de deelnemende Biergondische Cafés waar u per locatie biertjes proeft. Voor u de uitdaging om er achter komen wat voor biertje u heeft gedronken en de bijbehorende vragen te beantwoorden. Bij het laatste Café worden de antwoorden gecontroleerd en gaat het winnende team met de eer strijken.

Fietstocht met BBQ, buffet of diner

De Biergondische fietsroute is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, zowel voor heren als voor de dames.

Aansluitend aan de Biergondische fietsroute is het mogelijk om gezellig af te sluiten met een BBQ, buffet of diner. Tevens is het een optie om af te sluiten met een leerzame kookworkshop, al dan niet in de buitenlucht! Vraag gerust om meer informatie. Laat de frisse biertjes maar komen...

DEELNEMENDE BIERGONDISCHE TAVEERNES

  • Café ´t Oude Wandelpark
  • Café De Bel

Combineren met andere activiteiten

Uiteraard is het mogelijk om deze activiteit te combineren met één of meerdere van onze andere activiteiten en zo een leuke gevarieerde dag samen te stellen.

Voor meer informatie of reservering is het uiteraard mogelijk om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Biergondische Fietsroute is inclusief:
■ Malpie-Cruiser / GPS-systeem ■ 6 verschillende biertjes.