border-top

Close

OUTDOOR LASER COMBAT

outdoor laser combat
outdoor laser combat
border border border border

Pijnloos ten onder

Outdoor Laser Combat is een spannende activiteit voor jong en oud en een prima alternatief voor Paintball: ongevaarlijk, pijnloos en tevens zeer geschikt voor kinderen. Ervaar de spanning van de jacht en het opgejaagd worden zonder de (soms) gevoelige consequenties van een voltreffer!

Onze Outdoor Laser Combat gamelocaties te Valkenswaard en Someren zijn niet toegankelijk voor derden en geheel ingericht in Combat stijl! Beschikt u zelf over een terrein, dan kunnen wij natuurlijk ook naar u komen. Outdoor Laser Combat is namelijk op vrijwel iedere (ruime) locatie te spelen. Gehuld in een camouflagejas en gewapend met geweren met een eigen puntensysteem, beleeft u de sensatie van de frontlinie zonder het bijkomende gevaar.

Laser-gamen als kinderfeestje

Outdoor Laser Combat is ook een zeer geschikte activiteit voor een geslaagd kinderfeestje. Avontuurlijk, vol met actie en competitief. Alles wat kinderen leuk vinden komt op een pedagogisch verantwoorde manier in dit spel aan de orde. Onze laser games zijn door het gebruik van moderne apparatuur 100% veilig voor de ogen! Op een afgesloten terrein (Someren of Valkenswaard) wordt veilig gespeeld in een schitterende omgeving!
Duur: ca. 2 uur - Leeftijd: vanaf 8 jaar. Prijs: € 15,00 p.p.